Vyzrálá kakaová chuť s nádechem tabáku. Málo sladké a přesto dojem sušeného peckovitého ovoce.
Originální hořká čokoláda Indonésie se 75% vysoce kvalitního kakaa má vyzrálou kakaovou chuť s nádechem tabáku, která se v této BIO bean to bar čokoládě harmonicky mísí s tóny sladkého sušeného peckovitého ovoce. Stačí malý kousek a takto vyladěná čokoláda potěší vaše chuťové buňky a na vašem jazyku dlouho zanechá úžasný dojem. Vhodná pro vegany.
Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!